Vi skifter menu torsdag den 2/2, som serveres til og med den 2/3.
3 retter 255,-
2 retter 235,-
3 retter med 3 glas vin 445,-
Vi skifter menu torsdag den 2/2, som serveres til og med den 2/3.
3 retter 255,-
2 retter 235,-
3 retter med 3 glas vin 445,-
med sprødt hønseskind, chili og estragon
med urtesalat, æble, creme fraiche og friteret boghvede
med syrlige perleløg, rygeost og løvstikke
med vinterrødder, bacon, rosmarin og whiskeysauce
med selleripuré, sauteret spinat, brunet smør, ingefær og ristede nødder
med trøffel, parmesan, syltede sennepskorn, rucola og svampechips
med fritter og sauce choron – tillæg 100,- (Serveres medium rare)
med pocheret pære, knas og citrusurter
med ingefær og eksotiske frugter.
3 gode, danske oste – tillæg 30,-