Vi skifter menu torsdag den 11/5, som serveres til og med den 14/6.
3 retter 255,-
2 retter 235,-
3 retter med 3 glas vin 445,-
Vi skifter menu torsdag den 11/5, som serveres til og med den 14/6.
3 retter 255,-
2 retter 235,-
3 retter med 3 glas vin 445,-
med syltet agurk, tomat & dild
– rød tun, kalvekød, majo, ansjoser, kapers & oliven
med vinaigrette, krydderurter & brødcroutoner
med nye løg, kartofler, sennepskorn & sauce blanquette
med smørdampede hvide asparges, kartofler & sauce hollandaise
med valnødder, syltede skalotteløg & svampejus som sauce
med sæsonens grønt, pommes frites & pebersauce – tillæg 100,- (Serveres medium rare)
med rabarber og vaniljecreme
med mousse af Chartreuselikør & sorbet på urter
serveret med knækbrød og syltekræs – tillæg 30,-