Menu
Fra torsdag den 13/7 til og med onsdag den 24/8
3 retter 255,-
2 retter 235,-
3 retter med 3 glas vin 445,-
_______________________________________________________
Forretter
Mousse af andelever med croutons, hindbær og frisésalat
Røget laks med ærter, radiser og peberrodscreme
Tomattatar med æggeblommecreme, sennepskorn og chips
________________________________________________________
Hovedretter
Langtidsstegt svinenakke med hoisinsauce, pok choy, chili og puffede ris
Dagens fisk med kartoffelkage, nye løg og sauce hollandaise
Risotto på perlebyg med salsa verde, courgetter og grillet haloumi
Ribeye med fritter og sauce Choron (tillæg 100,- & serveres medium rare)
________________________________________________________
Desserter & Oste
Koldskålssorbet med sommerbær og kammerjunker
Hvid chokoladekage med hindbærsorbet og cremeux
3 gode, danske oste (tillæg 30,-)
_______________________________________________________
OBS. Vi tager ikke nye spisende gæster ind efter kl 21.30.
Vi tager forbehold for menuen, som i særlige tilfælde kan ændre sig i løbet af aftenen
.
.